Vakblad Kleur & Stijl

Vakblad Kleur & Stijl

Het vakmagazine voor de image consultant, modestylist en personal shopper.

 

De formule van vakblad Kleur&Stijl:
Vakblad Kleur & Stijl is het toonaangevende magazine voor professionals in de beauty, styling en imago industrie. Met als primaire doelgroep: de image consultant, modestylist en personal shopper.

Het vakmagazine wordt gemaakt door professionals voor professionals. Door deze input staan er iedere keer weer vakinhoudelijke interessante artikelen in die de aandacht van de lezers prikkelen. Het tijdschrift wordt volledig gemaakt in eigen productie en biedt een grote diversiteit aan redactionele artikelen voorzien van uniek beeldmateriaal met als doel de lezers te inspireren en te informeren over de laatste trends binnen het vakgebied.

In een compact formaat uitgegeven zodat de doelgroep het magazine in de tas bij zich kan dragen. 

Voor het platform Kleur & Stijl verzorgen wij het gehele uitgeeftrajact in samenwerking met Carla van den Puttelaar. Naast het magazine, is er een website en e-mailnieuwsbrief. Ook de Instagram en Facebook van vakblad Kleur & Stijl maken onderdeel uit van het platform voor extra updates rondom het magazine. 


Voor meer informatie over het platform en vakblad mail naar: info@spoorenpartners.nl
De media exploitaite (off en online) wordt verzorgd door Bureau Van Vliet BV.  Mail naar: sales@bureauvanvliet.nl voor de tariefkaarten.