Over Spoor & Partners

Wie zijn wij?

Spoor & Partners Uitgeefdiensten BV is een ervaren mediabedrijf. Een bedrijf waarbij verschillende disciplines zoals media, verkoop, vormgeving, ICT en marketing samensmelten. Vaak is samenwerking met onze partners, stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. 

Uitgeef Lab
Wij zijn de uitgeeftak van Van Vliet Bureau voor Media Advies. Een 'uitgeef labratorium' beter gezegd. Misschien iets te pretentieus. Maar waar op neer komt is dat we 't gewoon doen. Zo ontwikkelen we vele uitgeefprojecten waarvan we de kennis willen delen met de opdrachtgevers van ons moederbedrijf Van Vliet Bureau voor Media Advies en overige uitgevende instanties zoals brancheverenigingen.

We zijn gespecialiseerd in: B2B-uitgeefdiensten, customer media, uitgeefpartnerships, bladmanagement en het organiseren en exploiteren van vakevenementen en informatiemarkten.

Voor de media-exploiatie van onze uitgeefprojecten werken we nauw samen met Van Vliet Bureau voor Media Advies. Ruim 60 jaar toonaangevend in crossmediale advertentieverkoop. Zo combineren we uitgeef- en verkoopkennis. Een ijzersterke combinatie van dienstverlening waarvan onze klanten profiteren.

ONZE PARTNERS

Gedreven specialisten met een honger naar succesvol uitgeven.
Specialisten met maar één doel: uw uitgeefproject en doelstellingen succesvol realiseren

Edith Bijl

Eigenaar van Bijl Tekst & Bladmanagement in samenwerking voor Corporatie Bouw

Doelgroepgerichte communicatie voor vakblad Corporatie Bouw. Begeleiding van complete producties, van concept tot druk.

Welmoed Wijmans

Wijmans Cultuurperspectief

Ondersteund erfgoed organisaties in hun communicatie, bij het vergroten van hun publieksbereik en het vertellen van aansprekende en eigentijdse verhalen over het monument

René Donkel

Uitgever en directeur

Directeur van Spoor en Partners B.V. en Bureau Van Vliet B.V.

Wolfgang Peppmeijer

Hoofdredacteur van het kappersvakblad TOP HAIR

Onder de naam ‘Pepptalk’ geeft W. Peppmeier individuele coachings op locatie in kapsalons maar ook in bedrijven buiten de kappersbranche. Hij geeft seminars en lezingen over communicatie en persoonlijke ontwikkeling in Nederland, België en Duitsland.

Hebben wij u kunnen overtuigen van onze dienstverlening?

Direct een afspraak maken? De koffie staat klaar.