Over Spoor & Partners

Wie zijn wij!

Spoor & Partners Uitgeefdiensten BV is een jong mediabedrijf. Een bedrijf waarbij verschillende disciplines zoals media, verkoop, vormgeving, ICT en marketing samensmelten. Vaak is samenwerking met onze partners, stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. 

Uitgeef Lab
Wij zijn de uitgeeftak van Van Vliet Bureau voor Media Advies. Een 'uitgeef labratorium' beter gezegd. Misschien iets te pretentieus. Maar waar op neer komt is dat we 't gewoon doen. Zo ontwikkelen we vele uitgeefprojecten waarvan we de kennis willen delen met de opdrachtgevers van ons moederbedrijf Van Vliet Bureau voor Media Advies en overige uitgevende instanties zoals brancheverenigingen.

We zijn gespecialiseerd in: B2B-uitgeefdiensten, customer media, uitgeefpartnerships, bladmanagement en het organiseren en exploiteren van vakevenementen en informatiemarkten.

Voor de media-exploiatie van onze uitgeefprojecten werken we nauw samen met Van Vliet Bureau voor Media Advies. Ruim 60 jaar toonaangevend in crossmediale advertentieverkoop. Zo combineren we uitgeef- en verkoopkennis. Een ijzersterke combinatie van dienstverlening waarvan onze klanten profiteren.

Ons team

Gedreven specialisten met een honger naar succesvol uitgeven.
Specialisten met maar één doel: uw uitgeefproject en doelstellingen succesvol realiseren

René Donkel

Uitgever

Fan van tijdschriften, motorrijden en voetbal.

Jules Bakker

Vormgever

Gedreven in alles wat hij doet. En dat met de dreigende deadlines als het zwaard van Damocles boven het hoofd. Onder hoge druk dus, maar altijd de relaxedheid zelve. Tevens voormalig badminton-goeroe.

Hebben wij u kunnen overtuigen van onze dienstverlening?

Direct een afspraak maken? De koffie staat klaar.