Organisatie Informatiemarkt tijdens NVK Congres

Het NVK-Congres is een jaarlijks terugkerende wetenschappelijke bijeenkomst, gewijd aan de kindergeneeskunde. Tijdens het  congres organiseren wij, als onderdeel van, en in samenwerking met Bureau Van Vliet, een informatiemarkt/vakbeurs.

We ontzorgen de NVK door alle taken die te maken hebben met de informatiemarkt te regelen. Van de indeling van de stands tot en met de verkoop van de standruimte. Ook de facturatie en incasso van de stand-gelden faciliteren wij. En tijdens de congresdagen zorgen we voor een support-team ter plekke om alles in goede banen te leiden.  

Om ook de komende jarensuccesvol te zijn, werken we samen met de congrescommissie en overige partijen aan vernieuwende concepten om zo de beleving en toegevoegde waarde van de informatiemarkt voor zowel de standhouders als de congresbezoeker te vergroten.

Meer weten over de kansen van een informatiemarkt tijdens uw ledencongres? Binnenkort verschijnt onze white paper: Maak van uw ledencongres ook financieel een succes - over de kansen van een professionele informatiemarkt met toegevoegde waarde als aanvulling op uw congres.

White paper [verschijnt binnenkort]
Maak van uw ledencongres ook financieel een succes
over de kansen van een professionele informatiemarkt met toegevoegde waarde als aanvulling op uw congres
+ stappenplan

NB: afbeelding in niet van de Informatiemarkt NVK congres. Het is een sfeerbeeld van hoe uw Informatiemarkt eruit kan komen te zien.