Uitgeefdiensten

Met het uitgeven de vakmagazines Fastball Magazine, CorporatieBouw, Kleur & Stijl, TOPHAIR en PRNT magazine zijn we zeker niet de grootste B2B uitgeverij in de branche. Maar misschien wel de boeiendste. Met onze eigen titels hebben we verschillende uitgeefformules getest. Soms met succes, zoals onze native advertising producties in samenwerking met onze grote zus Van Vliet Bureau voor Media Advies. Vaak: lessons learned. Maar wel boeiend en leerzaam.

Onze kennis die we inmiddels hebben opgedaan, stellen we nu ook beschikbaar voor andere uitgevende instanties. Voor onder andere de klanten van Bureau Van Vliet BV, het full service media-exploitatiebureau in Zandvoort. Voornamelijk brancheverenigingen. We helpen hen met het gehele cross-mediale uitgeeftraject. Van bladformule, vormgeving, marketingstrategie, evenementen tot aan de volledige leden- en abonnementenadministratie.

We organiseren voor brancheverenigingen onder andere vakevenementen en informatiemarkten die we in samenwerking met Bureau Van Vliet vakkundig exploiteren. We maken congresmagazines, native advertising producties als commerciele bijlage bij vakmagazines en helpen met de transitie van print naar crossmediaal naar digitaal.

Dat doen we met een team van bevlogen medewerkers aangevuld met specialisten uit ons netwerk. Zo zijn we momenteel met enkele partners bezig een iMagazine te maken en werken we op het gebied van onze abonnementenadministratie en -beheersysteem samen met IT specialisten. We geloven namelijk dat juist samenwerking leidt tot betere producten en diensten. En daar gaan we voor.